Domů / Novinky / Máslové kuličky z Bio Bambuckého másla
Kategorie
Odběr novinek
AKCE Dětské tělové máslo

Dětské tělové máslo PURITY VISION

Ideální pro miminka a citlivou, problematickou, ekzematickou a suchou pokožku.

 

  • Poradí si s kojeneckým akné a šupinkami na hlavičce.
  • Působí hojivě a protizánětlivě.
  • Má antibakteriální a antiseptické účinky.
  • Rychle se vstřebává a zklidňuje podrážděnou pokožku.
  • Předchází podráždění v oblasti plenek.
  • Podporuje přirozenou funkci pokožky.
  • Zanechává pokožku hedvábně hebkou.
  • Přirozeně regeneruje, vyživuje a hydratuje.

Máslové kuličky z Bio Bambuckého másla

OrganicTime - Máslové kuličky z Bio Bambuckého másla -     

Máslové kuličky z Bio Bambuckého másla

Vyzkoušejte něco nového a upečte letos na Vánoce zdravější cukroví! Věděli jste, že z produktů PURITY VISION® se dá i vařit? V tomto receptu využijeme Bio Bambucké máslo, které je skvělou alternativou při pečení a nahradí tak klasické máslo. Díky své skvělé konzistenci bude těsto krásně křehké a oříšková vůně a chuť zaručeně zaujme.  

Co budete potřebovat 

Postup 

Než se vrhneme na samotné těsto, opražíme lískové oříšky. Do předehřáté trouby, na 175°C vložíme lískové oříšky a necháme 5 minut opražit. Poté oříšky zbavíme tenké slupky. Mouku prosejeme a smícháme s kokosovým a vanilkovým cukrem. Jeden balíček si necháme na obalování kuliček po upečení. Na mírném plameni rozpustíme Bio Bambucké máslo a následně vše smícháme. Utvořené těsto necháme hodinu odpočívat v lednici. Odkrajujeme malé kousky těsta, zploštíme a doprostřed vložíme lískový oříšek, utvoříme kuličku. Pečeme zhruba 20 minut, v předehřáté troubě, na 175° a ještě horké obalujeme ve vanilkovém třtinovém cukru. 

Proč BAMBUCKÉ MÁSLO? 

Bio Bambucké máslo PURITY VISION® je skvělou alternativou pro přípravu veganských pokrmů. Dodá příjemnou oříškovou chuť a lze ho použít ve slané i sladké kuchyni. Bio Bambucké máslo je bohaté na nenasycené mastné kyseliny a množství vitamínůA, D, E a F

Proč KOKOSOVÝ CUKR? 

Kokosový cukr je zdravější variantou klasického, bílého cukru. Ve srovnání s „klasickým“ cukrem má kokosový vyšší hladiny minerálů, železa a zinku. Podporuje pomalejší přísun energie a zabraňuje tak vysokému nárůstu cukru v krvi a jeho poklesu na minimum.  

Proč ŠPALDOVÁ MOUKA? 

Špaldová mouka je jednou z nejstarších pěstovaných obilnin. Na rozdíl od „klasické“ mouky se špalda zpracovává celá a obsahuje tak vysoké podíly vitamínu B, vlákniny a je zdrojem kvalitních bílkovin a komplexních sacharidů. I přes obsah lepku je organizmem velmi dobře snášena. 

Bio Bambucké máslo

Bio Bambucke maslo